Over ons

Een echt duurzaam familiebedrijf

Meilink is één van de oudste familiebedrijven van Nederland. Wat begon als stoomzagerij in 1874 is nu uitgegroeid tot de marktleider in industrieel verpakken met 7 vestigingen in Nederland. Met als hoofdkantoor Borculo zitten wij ook in Eindhoven, Boxmeer, Edam, Raamsdonksveer, Rotterdam en Schijndel.

Wij zijn de trotse leverancier van de mooiste exporterende bedrijven in Nederland. Een familiebedrijf vol enthousiasme, transparantie en een positieve bedrijfscultuur. En, Meilink is koploper in de sector op het gebied van duurzaamheid. Daar zijn wij trots op.

Richting onze klanten hebben wij drie beloftes: wij zijn op tijd, het product komt onbeschadigd aan en wij zijn flexibel. Dit komt samen in onze missie Securing value. Daar draagt iedere Meilink-medewerker aan bij. Wij hebben ruim 450+ collega’s, maar zoeken er nog meer!

Will jij werken in een organisatie met korte lijnen, waar eigen inbreng en ideeën volop gewaardeerd worden? Sta je open voor persoonlijke ontwikkeling, afwisseling en wil je werken in een enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Meilink Bekijk onze vacatures

Meilink

Meilink is een trotse leverancier van verpakkingsoplossingen en logistieke diensten voor de industriële maakindustrie. Meilink biedt maatwerkoplossingen aan zoals het maken van houten kisten en kartonnen verpakkingen die aan alle eisen voldoen om het product onbeschadigd en in perfecte staat op de plek van bestemming te laten komen waar ook ter wereld.

Meilink Engineering

Meilink Engineering is specialist en weet alles van verpakkingen en tooling. Om het product bij de klant te laten komen bedenkt Meilink Engineering maatwerkoplossingen denk hierbij aan verpakken, transporteren, monteren van industriële producten in samenwerking met Meilink Precision Cleaning.

Meilink Precision Cleaning

Meilink Precision Cleaning reinigt en kwalificeert onderdelen en verpakt ze in de cleanroom. Samen met Meilink Engineering bieden ze een totaaloplossing aan voor het uitleveren van een gereinigd, geassembleerde en verpakte samenstelling die voldoet aan alle eisen.

Meilink Project Forwarding

Meilink Project Forwarding is expediteur en levert ondersteunende en relevante diensten voor transportoplossingen. Denk hierbij aan zeevracht, luchtvracht, treintransport, wegvervoer en binnenvaart.